top of page
Reiki Treatment

REIKI

Reiki betyr «universell livs-energi». Vi er alle bygd opp av energi og reiki er en healing-teknikk som gjør at energien forsterkes og du kan hele på alle nivåer i kroppen; fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig. Reiki har mange gunstige effekter som blant annet avslapning, følelser av fred, trygghet og velvære.
Reiki er en mild healing-metode med håndsberøring. Metoden påvirker nervesystemet positivt og kan balansere den energiske og cellulære kroppen. Under en reiki-behandling vil denne «livskraft-energien» strømme gjennom kroppen din slik at du får mer av denne energien. 
Siden reiki er energi kan behandlingen også gjøres på avstand ved at man avtaler tid og reiki sendes til deg.

Hvis livskraft-energien din er lav er det mer sannsynlig at du blir syk eller føler deg stresset, og hvis den er høy er du i bedre stand til å leve lykkelig og holde deg frisk.
Reiki er en enkel, naturlig og sikker metode for åndelig helbredelse og selvhelbredelse som alle kan ha nytte av. Den har vært effektiv i å hjelpe praktisk talt alle kjente sykdommer og plager og den skaper alltid en gunstig effekt. Den fungerer også sammen med alle andre medisinske eller terapeutiske teknikker for å lindre bivirkninger og fremme bedring.
En behandling føles som en fantastisk glødende utstråling som flyter gjennom deg og rundt deg og energien går dit i kroppen din der du trenger det mest.
 
Investering: 600,- / 1 time
 
bottom of page